Honlapkészítés

Mit tartalmaz a honlapkészítés?

Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magába foglalja a kivitelezés mellett a tanácsadást, a honlap tervezését, karbantartását és kérésre a keresőoptimalizálását is. Honlapjaink egyedi designnal készítjük.

Hogyan zajlik a honlap tervezése, kivitelezése?

A honlapkészítés első lépéseként emailben vagy személyes konzultáció során felmérjük az igényeket. Ezután elkészítjük honlapjának látványtervét, amelyet addig gyúrunk, amíg nem felel meg tökéletesen az Ön ízlésének. A látványterv és a működés részleteinek egyeztetése után készítjük el honlapját.
Az sem probléma, ha nincs konkrét elképzelése a honlap kinézetét illetően. Ez esetben a honlap célja, a Ön által értékesíteni kívánt termék vagy szolgáltatás alapján teszünk javaslatot a honlap kinézetére, struktúrájára.
A készülő honlapot a tárhelyünkön bármikor és bárhonnan elérheti. Így ha menet közben szeretne változtatást kérni, azt könnyen megteheti.

webáruház készítés

Mi az a keresőoptimalizálás?

A honlapokat úgy készítjük el, hogy megfeleljen a keresőoptimalizálás szabályainak, a honlap tartalmára, szerkezetére, címszavaira is javaslatot teszünk, hogy honlapja minél jobb helyezést érjen el a keresőkben.
A keresőoptimalizálás során lényegében a keresőkből érkező látogatók számát növeljük, azáltal, hogy a kiválasztott, nagy forgalmú kulcsszavakra első oldalra juttatjuk a honlapot a keresési találatok között. Ezzel látogatókat, vevőket irányítunk a honlapra.

Mennyi idő alatt tudják elkészíteni a honlapom?

Egy átlagos honlap elkészítésének ideje kb. 1 hét, de a rendelkezésre álló képektől, szövegektől, a honlap bonyolultságától nagymértékben függ és a 2-3 naptól 2-3 hétig terjedhet. Pontos időtartamot a konzultációt követően tudunk mondani.

Már van honlapom, de szeretném, hogy több látogatója legyen?

Ha elküldi honlapjának címét, ingyen átnézzük és javaslatot teszünk, honlapjának javítására.
Megnézzük, hogy mely kulcsszavakra található meg honlapja a Google találati listájának elején, hányan keresnek rá ezekre a kulcsszavakra és milyen további szavakra érdemes előre juttatni a honlapot a Google találati listáján? Megnézzük, hogy a honlap designja, hogy egyeztethető össze a célcsoportjába tartozók ízlésével? A címsorok eléggé ösztönöznek-e a teljes cikk továbbolvasására?

Kérdése van? Szeretné kipróbálni a webáruházat?

Lépjen kapcsolatba velünk >>