• Basic(alap) csomag

  A Basic webáruházat azoknak ajánljuk, akik első webáruházukat indítják és ezt szeretnék alacsony költségekkel tenni. Ugyanakkor ez a csomag is mindent tartalmaz, amit egy webshopnak tartalmaznia kell, néhány nélkülözhető funkciótól eltekintve, amelyek a webáruházba utólag is beépíthetők.

  280.000 Ft

 • Premium csomag

  Prémium csomagunk azoknak hoztuk létre, akik nem szeretnének lemondani a kényelmi szolgáltatásokról sem. Prémium webáruház csomagunk tökéletes választás azok számára, akiknek a webáruház alapvető funkcióin felül, olyan szolgáltatásokra is szüksége van, mint például a bankkártyás vásárlás.

  400.000 Ft

 • Business csomag

  Business csomagunk az előbbieken felül tartalmazza a facebook oldal létrehozását, lájkolók gyüjtését, és a webáruház keresőoptimalizálást, amely állandó forgalmat biztosít a keresőkből webáruházának, azokra a nagyforgalmú kulcsszavakra, amelyek az Ön szolgáltatását vagy termékeit keresik.

  580.000 Ft

  Basic(alap) webáruház Premium webáruház Business webáruház
Egyedi design és elrendezés pipa pipa pipa
Tetszőleges számú termék pipa pipa pipa
Adminisztrációs felület a rendelések kezeléséhez pipa pipa pipa
Termékek sorbarendezése név, ár, népszerűség szerint pipa pipa pipa
Személyes díjmentes webáruház átadás és bemutatás pipa pipa pipa
Választható szállítási és fizetési módok pipa pipa pipa
Termékek átvitelére lehetőség az argep.hu, shophunter.eu, arukereso.hu stb. termékkereső oldalra pipa pipa pipa
Áfakulcs állítási lehetőség pipa pipa pipa
Akciós árak kezelése pipa pipa pipa
2000 MB web tárhely, 1 db domain regisztráció,
20 db email postafiók, korlátlan aldomain
pipa pipa pipa
Legnépszerűbb termékek listázása   pipa pipa
Webes hírlevélküldő beépítése   pipa pipa
Bankkártyás fizetési lehetőség   pipa pipa
Keresőoptimalizálás nagy látogatottságú szavakra     pipa

Webáruház készítés árak

Ezek fix árak vagy lehet kedvezményt kapni az áraikból?

Webáruház készítési árainkat úgy állapítottuk meg, hogy az a kis- és közepes vállalkozások számára is megfizethetők legyenek. Egy webáruház elkészítése általában 4-7 napig szokott tartani. Előfordulhat, hogy csak pár terméket szeretne értékesíteni vagy több webáruházat szeretne működtetni és a demo webáruház működése, felépítése megfelel Önnek, csak a designon szeretné, hogy változtassunk. Ez esetben a feltüntetett webáruház készítési árakból további engedményt tudunk adni.

A keresőoptimalizálás csak a business csomaghoz jár? A többi csomag esetén hogy fogják megtalálni a termékeim?

Webáruházunk felépítése, a termékek url-je, stb. keresőbarát. Így a felvitt termékeket a keresők hamar indexelik, azok megtalálhatók a Google találati listáján. A nagyobb látogatottság eléréséhez, áltálában érdemes valamely kulcsszóra (pl. egy bébihordozókat, babakocsikat, stb. árusító webáruháznál a babakocsira) az elsők közé juttatni a webáruházat. Ezt bármelyik webáruház csomagunkhoz megrendelheti.

Van aki azt igéri, hogy már 1-2 óra alatt elkészíti a webáruházamat és olcsóbban. Ez, hogy lehetséges?

Több olyan angol nyelvről, magyarra fordított sablon webáruház motort (joomla, opencart, prestashop, stb.) kínálnak a honlapkészítők, amelyek nagyon gyorsan feltelepíthetők. Ezeknek a hátránya, hogy rengeteg felesleges dolgot tartalmaznak, amire Önnek semmi szüksége, így a működtetéskor derül ki, hogy a termékek feltöltése nehézkes, lassú, elveszni a renegeteg menüpont között és egy-egy termék feltöltése többször annyi ideig tart mint webáruházunk esetében. Érdemes kiszámolni, ha egy-egy terméknél csak 2 perc a különbség, ez például 1000 terméknél hány órát jelent.

Szeretnék többet tudni a webáruház indítás és üzemeltetés feltételeiről. Hol olvashatok róla?

Látogasson el az alábbi weboldalra is, ha szeretne bővebb információkat kapni a webáruházak készítéséről és az internetes kereskedelem fejlődéséről. Sokan érdeklődnek, hogyha csak pár terméket szeretnének eladni, akkor milyen jogszabályok vonatkoznak rá, milyen adatokat kell közzétenni a weboldalon, mit jelent az elállási jog. Ezekre a kérdésekre az alábbi oldalon próbáltuk összefoglalni a válaszokat: a webáruház nyitás és üzemeltetés feltételei.

Kérdése van? Szeretné kipróbálni a webáruházat?

Lépjen kapcsolatba velünk >>