Webáruház készítés okostelefonokra, tabletekre

Így teheti vásárlóivá az okostelefon-felhasználókat

Egy évtizede még a laptopok kezdték kiszorítani az asztali gépeket, most lassan ugyanez történhet az utóbbiakkal az okostelefonok és táblagépek jóvoltából. Mára a lakosság majdnem egyharmadának van okostelefonja, és 90 százalékuk rendszeresen internetezik is rajta. Ha épp úton vannak, értelemszerűen ezzel vagy tablettel böngésznek a neten; sőt, néha még otthon is ezt veszik kézbe, ha valamit meg akarnak nézni a világhálón, hiszen sokkal egyszerűbb, mint bekapcsolni a laptopot.

Napról napra többen vásárolnak online

A vállalkozások ma már nem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyenek jelen az interneten, ha fenn akarnak maradni az egyre szorosabb versenyben. Sőt, nem elég, ha van egy praktikus és esztétikus honlapjuk; ki kell elégíteniük potenciális vásárlóik azon igényét is, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban juthassanak hozzá a kívánt termékhez. Az emberek a fenti okokból ugyanis egyre szívesebben vásárolnak online; az internetes fizetéssel kapcsolatos bizonytalanság lassan eloszlani látszik. Napról napra többen élvezik a netes vásárlás kényelmét, egyszerűségét és gyorsaságát, így a webáruházak is egyre népszerűbbek. Akár elektronikai cikkekkel, akár antikvár könyvekkel, akár ruhaneműkkel kereskedünk, érdemes készíttetnünk egy „nonstop boltot”, amely anélkül hozza a vevőket, hogy eladót kellene alkalmaznunk.

Egyre többen vásárolnak mobil eszközökről

Azonban az okostelefonok és táblagépek térhódításával sokan már nem asztali gépről vagy laptopról rendelnek a webshopokban. A statisztikák szerint az online kereskedések vevőinek 10 százaléka tableten és mobilon vásárol; sőt, egyes iparágakban ez az arány akár nagyobb is lehet. A vállalkozások nem hagyhatják figyelmen kívül ezt a tendenciát, hiszen ellenkező esetben rengeteg potenciát vevőtől esnének el. Lehetővé kell tenniük, hogy webáruházukban az érdeklődők okostelefonon vagy táblagépen is kényelmesen böngészhessenek.

Mobilról kevésbé kényelmes a rendelés

A weboldalak és webáruházak nem érhetők el ugyanolyan kényelmesen bármelyik eszközről. Az asztali gépre vagy laptopra optimalizált honlapok nem feltétlenül jeleníthetők meg optimálisan okostelefonon: a képek túl nagyok, a látogató nem láthatja őket teljes egészében. A menük szétcsúsznak vagy a gombok túlméretezettek, így hosszú ideig kell görgetni, ha el szeretnénk jutni a lap aljára. A legtöbb potenciális vásárlónak ehhez nincs türelme. A rohamosan fejlődő technológia világában megszoktuk, hogy minden bárhonnan, bármikor elérhető. Szinte alig kell tennünk érte valamit; néhány kattintással megrendelhetjük a kívánt terméket. Nem szeretünk várni; amit akarunk, azt azonnal akarjuk.

Készíttessen mobil eszközökre optimalizált webáruházat!

Ezért, ha a kereskedő nem szeretné elveszíteni potenciális vevőjét az utolsó lépésnél, azaz a rendelés gomb megnyomása előtt, nem hagyhatja, hogy annak hosszú percekig kelljen görgetnie, amíg eljut addig a bizonyos gombig. A megoldás: egy okostelefonra és tabletre optimalizált webáruház. A webaruhazkeszites24.hu nemcsak hagyományos, hanem kifejezetten mobil- és táblagép-felhasználók számára készült webshopokat is fejleszt. Ne maradjon le a konkurenciától, haladjon a korral, és készíttessen ön is okostelefonra és táblagépre optimalizált webáruházat!

Kérdése van? Szeretné kipróbálni a webáruházat?

Lépjen kapcsolatba velünk >>